657 POLİSLE NARKOTİK OPERASYONU

657 POLİS, HELİKOPTER, DRONE VE DEDEKTÖR KÖPEKLERİNİN DESTEĞİYLE YAPILAN DEV NARKO ŞAHİN-27 UYGULAMASINDA 24 ŞÜPHELİ ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI...OPERASYONLAR DEVAM EDECEK...

657 POLİSLE NARKOTİK OPERASYONU




Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeditepe, Güneykent, Binevler, 75.Yıl ve Kolejtepe Mahalleleri'nde 657 pollsin katıldığı dev narkotoik oprtasyonlarına bir yenisi daha eklendi.

 

Operasyonun amacı; huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, vatandaşların, gençlerin ve çocukların daha sağlıklı bir çevrede yaşaması, uyuşturucu bulunan ortamlardan korunması, başta Narkotik-Asayiş olayları olmak üzere suç işlenmesinin önlenmesi ve sokak satıcılarına darbe indirilmesi olarak duyuruldu

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada:

"657 personelin katılımı helikopter, drone ve dedektör Köpeklerinin desteği ile  yol kapaması yapılarak umuma açık yerlerde, sokakların tamamının girişlerinde, araçlarda, şahısların üzerinde ve daha önceden belirlenen ikametlerde arama yapılarak Narko Şahin - 27 uygulaması yapılmıştır.

Yapılan uygulamada;

27 ikamet, 79 umuma açık işyeri, 786 araç ve 2.802 şahıs üzerinde yapılan aramalarda

- 1 Kilo 835 gr Metamfetamin,
- 1 Kilo 120 gr Sentetik Kannabinoid( Bonzai),
- 800 gr Esrar,
- 120 gr Eroin,
- 255 Kök Kenevir Bitkisi,
- 170 adet Uyuşturucu Hap,
- 7 adet Hassas Terazi,
- 3 adet Tabanca,
- 2 adet Pompalı Tüfek
ele geçirilmiş olup uyuşturucu madde imal ve ticareti, uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçlarından gözaltına alınan toplam 24 şüpheli hakkında soruşturma işlemlerine başlanılmıştır.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü olarak uyuşturucu ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir" denildi.

10.06.2021 (Haber Merkezi)