GAZİANTEP EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı.

GAZİANTEP EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. 51 ilin emniyet müdürü değişti. Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Basbuğ Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne atanırken, Bitlis Emniyet Müdürü Celal Özcan ise Gaziantep’in yeni Emniyet Müdürü oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararnameye göre, Emniyet Genel Müdürlüğü’nde 83 atama yapıldı. Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Basbuğ Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne, Bitlis Emniyet Müdürü Celal Özcan ise Gaziantep’e atandı.
Gaziantep’in yanı sıra Ankara, İzmir, Bursa, Denizli, Erzurum, Edirne, Şanlıurfa ve Muğla’nın da aralarında bulunduğu 51 ilin Emniyet müdürleri değişti. Ankara ve İzmir emniyet müdürleri, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atandı.

GAZİANTEP’İN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ CELAL ÖZCAN KİMDİR?
Emniyet Müdürü Celal Özcan, 1971 yılında Kahramanmaraş ili Elbistan ilçesinde doğdu. 1993 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra sırası ile Adana, Malatya, Gaziantep, Adana, Ankara ve Bitlis illerinde çeşitli rütbelerde ve değişik birimlerde görev yaptı.
Polis Başmüfettişi olarak çalışmakta iken, 1 Ağustos 2023 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Gaziantep İl Emniyet Müdürü olarak atanmış olup, evli ve 2 çocuk babasıdır.

2.08.2023 (Haber Merkezi)