GİRİŞİMCİLİKTE YENİ KUŞAK FARKI

Gaziantep merkezli Akcan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Feridun Akcan, Ekonomist Dergisİ'nin 40 yaşaltı güçlü CEO'su listesine girdi.

GİRİŞİMCİLİKTE YENİ KUŞAK FARKI

 

Gaziantep merkezli Akcan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Feridun Akcan, Ekonomist Dergisi’nin her yıl Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde yöneticilik yapan Türkiye’nin 40 Yaş Altı En Güçlü 40 CEO’su Araştırması’nda listeye 28’inci sıradan girerek önemli bir başarıya imza atarken, holding ve Gaziantepli sanayicilere büyük bir gurur yaşattı.

Ekonomist Dergisi’nin Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde yöneticilik yapan Türkiye’nin ’40 Yaş Altı En Güçlü 40 CEO’su Araştırması’nın bu yılki sonuçları, genç liderlerin pandeminin zorlu koşullarında önemli kararlara imza attıklarını gösteriyor. Geçen yıl mevcudu koruma gayretinde olan genç CEO’lar, bu yıl ise önemli büyüme ve yatırım kararlarına imza atıyor. Bu yıl 7’ncisi gerçekleştirilen araştırmda listede yer alan liderler, yeni dönem hedeflerinde yatırım ve büyümeye dikkat çekiyorlar.

Ekonomist Dergisi’nin araştırmasında 40 CEO arasında 28’nci sırada kendisine yer bulan Feridun Akcan, geleceğe dair yüksek hedeflerle yola devam ettiklerini dile getirdi. Feridun Akcan, “Önemli bir kısmı kapanmalarla geçen 2021 yılı tüm kuruluşlar gibi bizim için de kolay geçmedi. Zorlu bir süreçten geçiliyor. Holding yönetimindeki aile büyüklerimizin tecrübelerini kendimize kılavuz edinerek çağın ve piyasaların da gerekliliklerini göz önünde bulundurup mümkün olduğunca doğru yatırım hamleleriyle yolumuza devam ediyoruz. Ekonomist Dergisi’nin bu araştırma sonuçlarında sıralamaya girmiş olmak elbette gurur veren bir durum. Bu başarı yalnızca benim değil, holding bünyesindeki tüm çalışanlarımızın başarısıdır. Ben de buradan onlara tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Feridun Akcan, Akcan Holding Yönetim Kurulu Üyeliği’nin yanı sıra Petrol Üreticileri İşverenleri Sendikası (PÜİS) Gençlik Kolları Başkanı ve  Gaziantep Akaryakıt Bayileri Derneği (GABDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerini de yürütüyor.

24.08.2022 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR