CHP’de gündem SEÇİM

Seçimlerden büyük malubiyet ile çıkan CHP'de gözler işlemeye başlayan kongre takviminde...

CHP’de gündem SEÇİM

 

 

BÜLENT ÖNER-Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, kongre takviminin başlamasıyla birlikte ilçelerde delege tespit çalışmalarının başladığını duyurdu. Delege tespitlerinin demokratik bir şekilde gerçekleştirileceğini dile getiren Uçar, il başkanlığına aday olup olmayacağı konusunda ise net bir cevap vermedi.

KONGRE TAKVİMİ İŞLİYOR

Seçim startının alınmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre heyecanı başladı. Üye tespitleri ve delege seçimiyle başlayacak olan kongre çalışmaları hakkında bilgi veren Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, “Delege tespit çalışmalarımız her mahallede demokratik bir çerçevede gerçekleştirilecek. Gerçekleşecek olan delege tespitlerini mevcut ilçe yönetimlerimizin eşliğinde gerçekleştireceğiz” dedi. Göreve geldiği ilk günden bu yana Gaziantep’te üye sayısını 19 binden 23 bine çıkartmayı başaran CHP İl Başkanı Neşet Uçar, yeni ilçe yönetimlerinin oluşturulmasında yoğun çaba harcadı.

YEREL SEÇİME KONGREDEN ÇIKACAK KADRO TAŞIYACAK

İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il başkanlığına aday olup olmayacağı konusunda net bir açıklama yapmayan Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, delege tesit çalışmaları ve ilçe kongrelerinin ardından aday olup olmayacağı konusunda net kararını vereceğini dile getirdi. Parti genel merkezi tarafından boşta bulunan il başkanlığına görevlendirilen Neşet Uçar, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde Gaziantep genelinde yoğun bir çalışma ortaya koydu. Gaziantep’te 3 milletvekili çıkartan Cumhuriyet Halk Partisi bu anlamda oyunu artırmış oldu.

10.06.2023 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR