YAVUZELİ'NDE YRP ADAYI KAYA, RAKİPLERİ İLE MAKASIN ARASINI AÇIYOR

Yaklaşan yerel seçimler öncesi, Yavuzeli'nde adaylar sahadaki çalışmalarına hız verirken Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaya'ya olan ilgi her geçen gün artıyor. Kaya, Yavuzeli'ndeki seçimlerin en güçlü alternatifi....

YAVUZELİ'NDE YRP ADAYI KAYA, RAKİPLERİ  İLE MAKASIN ARASINI AÇIYOR

 

YRP adayı Mehmet Kaya'nın adaylığı bölgedeki siyasi dinamikleri yeniden şekillendiriyor.  Kaya, uzun yıllardır Yavuzeli'nin içinde olan ve halk tarafından bilinen bir isim hayır sahibi ve sevilen bir babanın oğlu olması nedeniyle seçimlerde güçlü bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Kaya'nın adaylığıyla birlikte, Yavuzeli'ndeki seçim yarışına hareketlilik geldiği gözlenirlen, mütevazi kişiliği ile toplumun her kesimi tarafından büyük teveccüh görüyor. 

İLGİ ÇEKEN PROJELER

Kaya'nın, projeleri ve söylemleri arasında; yerel ekonomomin kalkınmaya öncelik vereceği,  sosyal hizmetleri geliştireceği, ilçenin daha yaşanabilir hale gelmesi için belediye olanaklarının sonuna kadar kullanılacağo, şeffaflık, hesap verilebilirlik, halkın talepleri doğruştusunda hizmet ve adil yönetim başı çekiyor.

YRP TRENDİNİ YEREL ŞEÇİMDE DE YÜKSELTMEK İSTİYOR 

Yavuzeli'de seçmenler arasında merak ve ilgiyle izlenen Kaya'nın adaylığı,genel seçimde ciddi manada oy alan Yeniden Refah Partisi'nin yükselen trendi açısından da ayrı bir önem arz ediyor.Mehmet Kaya, seçimlere ilişkin heyecanı artırırken, ilçede yoğun bir rekabetib yaşanması  Yavuzeli'ndeki seçimleri biraz daha özel kılyor...

 

1.03.2024 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR