CHP Şehitkamil’de Yıldırım kolları sıvadı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre sürecinin başlamasının ardından Şehitkamil İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Hurşit Yıldırım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

CHP Şehitkamil’de Yıldırım kolları sıvadı

Delege tespitlerinin ardından kongre sürecinin başlayacağı CHP’de Şehitkamil ilçesinde Hurşit Yıldırım çalışmalarına başladı 

Şehitkamil Belediyes, eski meclis üyesi Hurşit Yıldırım, CHP Şehitkamil İlçe Kongresi’nde başkanlık için aday olacağını söyledi.Yıldırım, örgütün adayı olarak seçimlere katılacağını belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi’nde önemli çalışmalara imza atan ve aktif siyasette her dönem yer alan Yıldırım’ın hedefi ise partiinini yerelseçimlerden başarı ile çıkması.

Adaylığı hususunda parti içinden gelen istekler doğrultusunda harekete geçtiğine dikkat çeken Yıldızı, "Sosyal demokratların iradesini ortaya koyulması adına, örgütün adayı olarak Şehitkamil İlçe Başkanlığı için adayım. Örgütümüzün sesi olmak adına kongrede adayım. Önümüzdeki günlerde adaylık açıklamamı yapacağım” diye konuştu.

Yıldırım sözlerine şu şekilde devam etti:

“Örgütümüz, sesinin daha çok duyulması için bizi aday olarak gösterdi. Örgütümüzün isteği üzerine sahaya inerek çalışmalarımıza başladık. Şehitkamil İlçemizin önümüzdeki süreçte olası bir erken seçimde, 2024 Yerel Seçimlerine güçlü kadrolarla hazırlanması için önümüzdeki süreçte bizlere büyük görevler düşüyor. Bu anlamda örgütümüz tarafından bizlere yöneltilen sorumluluktan kaçmamak, partimizi önce Şehitkamil ilçemizde, ardından Gaziantep’te daha ileri noktalara taşımak üzere bu yola çıktık” şeklinde konuştu.

 

 

10.06.2023 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR