YILIN İLK BEBEĞİNE VALİNİN İSMİ VERİLDİ

YILIN İLK BEBEĞİNE VALİNİN İSMİ VERİLDİ

ATİLLA GÖKER

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Vali Davut Gül ile birlikte yeni yılın ilk bebeğini Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde ziyaret etti.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, yeni yılın ilk bebeğini Gaziantep Valisi Davut Gül ile ziyaret ederek bebeğin anne babasını tebrik etti. 2019'un ilk bebeği Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde dünyaya gelirken, bebeğe Gaziantep Valisi Davut Gül’ün ismi verildi. Fırat ve Şerife Çiloğlu çiftinin ilk bebekleri saat 00.02'de normal doğum ile dünyaya geldi.

Gaziantep Valisi Davut Gül ise, 2019 yılı ile ilgili iyi dileklerde bulunarak, 2019'un ilk bebeğine kendi ismimin verilmesinden mutluluk duyduğunu belirterek, "2019 yılına girerken vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşaması için tüm kurumlarımız ile 24 saat esasına göre tedbirlerimizi almıştık. Bizler akşam saatlerinden itibaren başlayarak geç saatlere kadar görev yapan bütün kurumlarımızı ziyaret ettik. Son olarak yeni yılın ilk bebeğini ziyarete geldik. Sağ olsunlar çocuğa benim ismimi verdiler o da ayrı bir mutluluk kaynağı oldu. Hayırlı bir evlat olmasını diliyorum" dedi.

 

1.01.2019 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR