ODASINA DEĞER KATAN BAŞKAN

Gaziantep Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar Tatlıcılar ve Baklavacılar Odası Başkanlığına bu dönem seçilen Abdülkadir Katmerci kısa sürede gerçekleştirdiği atılımlarla esnafına nefes aldırdı...

ODASINA DEĞER KATAN BAŞKAN

 

Gaziantep Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar Tatlıcılar ve Baklavacılar Odası’nın geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurulunda çoğunluğu elde ederek başkanlığık koltuğuna oturan Abdülkadir Katmerci, çözüm odaklı yönetim anlayışı ile takdir topluyor. Öncelikle odanın kurumsallaşması için harekete geöen Katmerci, ekonomik kriz ortamında esnafın ihtiyacı olan şeker temini konusunda da ciddi adımlar attı.

KOOPERATFİLEŞME ADIMI 

Söz verdikleri gibi esnafı için çalışmaya devam ettiğine dikkat çeken Katmerci," Kurumsallaşma çabası içinde ikinci adımında kendi kooparatifimizi kurmak için çalışmalara başlıyoruz esnafımız için artık tedarik problemlerinin  çözümü için kooparatif kurarak problemlerimizi kökten çözeceğiz.Bu güne kadar 5 TIR ve 1 de kamyon olarak toplamda esnafımızın ihtiyaç duyduğu  142 ton şekeri Gaziantep'e  getirerek onların 852 bin lira TL kâr etmesine vesile olduk. Duraksamadan daha çok çalışacağız daha çok emek vereceğiz ve birlikte başaracağız" dedi.

18.06.2022 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR