Yerel seçimlerde PATRON kim olacak?

Zaferini kutlayan AK Parti'de hedef 8,5 ay sonra yapılması beklenen mahalli idareler seçimleri. Yerel seçimlerde gözlerin çevrildiği Gaziantep Büyükşehir Belediyesinde Ak Parti’nin adayı kim olacak?

Yerel seçimlerde PATRON kim olacak?

 

BÜLENT ÖNER-Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından gözler yerel seçimlere çevrildi. Ak Parti 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminin hemen ardından, “Durmak yok yola devam” dereken, ana muhalefet partisi CHP’de ise kongre süreci başlatıldı.

14 ve 287 Mayıs seçimlerinin ardından önemli bir başarıya imza atan Ak Parti Gaziantep’te 8 milletvekili çıkartmayı başardı. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de aynı başarıyı elde eden Ak Parti’de gözler şimdi yerel seçimlerde. Yerel seçimlerde gözlerin çevrildiği Gaziantep Büyükşehir Belediyesinde Ak Parti’nin adayı kim olacak?

FATMA ŞAHİN VE EKİBİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde önemli projelere imza atma başarısı gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2024 yerel seçimlerinde şu an için yerini koruyan isim gibi görünüyor. Milletvekili seçimlerinde hazırlanan listenin patronu olarak gösterilen Fatma Şahin’in muhtemel yeniden Büyükşehir adaylığı gündemde olacak. Şahin’in aday olması halinde seçimlerden sonra nasıl bir ekiple yola devam edeceği en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

MEHMET TAHMAZOĞLU

Şahinbey ilçesinde 7’den 70’e her yaş gurubuna temas etmeyi başaran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yeni dönemde hedefinin Büyükşehir Belediyesi olduğu siyasi kulislerde konuşuluyor. Şahinbey’de önemli hizmetlere imza atan Tahmazoğlu’nun yerinde yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceğine veya Büyükşehir aday gösterilip gösterilmeyeceğine parti genel merkezi karar verecek.

RIDVAN FADILOĞLU

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, göreve başladığı andan itibaren ortaya koyduğu projeleri yaşama geçirme mücadelesi verdi. Sadece işe odaklı çalışmalarıyla siyasi kulislerde adının çok fazla konuşturmayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, etkin çalışmalarıyla dikkat çekti. Şehirde ki her siyasi gelişme karşısında, “Biz işimize bakıyoruz” diyerek önemli bir mesaj veren Fadıloğlu’nun yerel seçimler öncesinde nasıl bir karar alacağı merak ediliyor.

 

 

 

10.06.2023 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR