Gaziantep’te, trafikte gerçekleşen bir tartışma sonrası başka bir aracı ısrarla takip eden ve saldırı amacıyla aracından inen bir şahsa 180 bin TL idari para cezası kesildi. Olay anı kameralar tarafından kaydedildi. Ayrıca, şahsın ehliyetine 60 gün süreyle el konuldu ve aracı 60 gün süreyle trafikten men edilip otoparka çekildi.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolu üzerindeki Nurdağı kesiminde meydana gelen olayla ilgili çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda, başka bir araç ile tartışan S.A. isimli şahıs, ısrarla takip ederek saldırı amacıyla aracından indiği tespit edildi ve yakalandı.
Yapılan incelemelerin ardından, S.A.’ya karayolları trafik kanunu gereğince 180 bin TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca, sürücü belgesine 60 gün süreyle el konulurken, şahsın aracı da 60 gün süreyle trafikten men edilerek Yediemin Otoparkı’na çekildi.







Yorumlar