İftar sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Ramazan pideleri, bereket ve paylaşma kültürünün simgesi olmaya devam ediyor. Bu özel lezzetler, Haydi Ekmek Büfeleri aracılığıyla Ramazan ayına özel olarak vatandaşlarla buluşturulacak.
Bereketin, paylaşımın ve birlikte olmanın sembolü olan pideler, 350 gramlık boyutlarla hazırlanacak. Böylece vatandaşlar, uygun fiyatlarla kaliteli ve taze pideye ulaşabilecekler.
Özenle üretilecek pidelerin fiyatları artış göstermeyecek. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Haydi Ekmek Fabrikası’nda hijyen kurallarına uygun ve el değmeden hazırlanan pideler, sağlık ve kalite standartlarına titizlikle uyularak üretilecek. Tazelik ve lezzet de öncelikli hususlar arasında yer alacak. Ramazan boyunca şehirdeki tüm Haydi Ekmek Büfeleri’nden pideleri temin etmek oldukça kolay hale gelecek. Büyükşehir Belediyesi, uygun fiyat politikası ve kaliteli üretim anlayışıyla Ramazan sofralarına katkıda bulunmaya devam edecek.
