YAVRU KÖPEKLERİN, İŞKENCE YAPILAN ANNESİ ZORLUKLA KURTARILDI!..

Kafasına 5 litrelik pet şişe geçirilip, çıkmasın diye koli bandı ile sarılan 4 yavrunun sahibi anne köpek korkudan insanlara yanaşamadığı için o işkenceden güçlükle kurtarılabildi...

YAVRU KÖPEKLERİN, İŞKENCE YAPILAN ANNESİ ZORLUKLA KURTARILDI!..

 

Öğretmen Mehmet Altan'ın, sosyal medya hesabında paylaştığı bilgiye göre kimliği belirsiz kişi veya kişiler 4 yavrusu olan anne köpeğin başına 5 litrelik ped şişe geçirdi.Plastik şişenin köpeğin kafasından çıkmaması ile koli bandı ile saran cani zihniyet, hayvanın nefes alması için bir delik bıraktı. Yemek yiyemeyen, yavrularına bakamayan köpeği hayvanseverler uzun ve günler süren uğraşlardan sonra yakalayarak kafasındaki pet şişeden kyrtardılar.
Mudurum 

O işkence satırlara şöyle yansıdı:

"Bugün Gaziantep Erikçe Ormanı Mesire Alanındaki sokak hayvanlarını beslemek için akşam saat 6 civarı tepeye çıktım.Yanıma bir köpek yanaştı yem yemek için. Ama yiyemedi çünkü bazı şeref yoksunu, ahlaksız, vicdansız ne desem az. Hayvanın kafasına 5 litrelik pet şişeyi kesip yerleştirmiş ve kafasından çıkmasın diye koli bandı sarmışlar ucunuda delik bırakmışlar hava alsın diye.Akşam 22:30 kadar 10 kişiye yakın hayvansever grubuyla anneyi yakalayamadık maalesef.Arkadaşlar halen orda.4 tane yavru da o annenin yavruları .İnsanlık,şeref yoksunu insanlar umarım daha beterini yaşarsınız."

Bu satırların paylaşılmasından sonra anne köpek bulundu ve çektiği eziyetten kurtarıldı...

30.11.2020 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR