Sarıyer'den Türkiye'ye seslendi

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ülkenin dört bir yanından gençlerin başvurduğu Sarıyer Akademi'de bugün girilecek sınav dolayısıyla öğrencilere başarılar diledi.

Sarıyer'den Türkiye'ye seslendi

 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, sosyal medya hesabından ülkeye seslendi. Sarıyer Belediyesi bünyesinde ücretsiz hizmet veren Sarıyer Akademi'den Türkiye'nin dört bir yanındaki öğrencilerin hizmet almasının gururunu yaşadığını ifade eden Şükrü Genç, sınava girecek öğrencilere başarılar diledi. Şükrü Genç ayrıca, kendi alanında Türkiye'de ilk10'a giren Sarıyer Akademi'nin bundan böyle Türkiye Akademi olacağını ilân etti.

Şükrü Genç, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda şunları söyledi:

"Sevgili Gençler, Sevgili Öğrenciler... İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde hepinize Sarıyer'den umut dolu, sevgi dolu bir merhaba...

Pazar sabahında Sarıyer'den ülkemizin dört bir yanına sesleniyor olmanın mutluluğunu taşıyorum. Aralarında Hatay, Ordu, Mardin, İzmir gibi birbirinden farklı bölgelerden, toplamda 20 ilden sınavımıza başvuran adaylarımızı sevgiyle selamlıyorum. Eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle 5 yıl önce kurduğumuz Sarıyer Akademi, lise ve üniversite hazırlıkta sizlerin yanında oldu. Bu geçen 5 yılda öğrencilerimizin elde ettiği başarılar, gururla söyleyebilirim ki, Sarıyer Akademi'yi kendi alanında faaliyet gösteren 150 kurum içerisinde ilk 10'a girme başarısı getirdi.

Uzaktan eğitime yönelik altyapı çalışmalarını sürdürdüğümüz Sarıyer Akademi'yi şimdi Türkiye Akademi haline getiriyoruz. Çünkü bütün çocuklarımız ve gençlerimizin bu eğitim fırsatından yararlanmasını istiyoruz. Alanlarında uzman eğitmenlerimizin canlı dersleri eşliğinde sınavlarınıza hazırlanabilecek, soru sorabilecek ve ödevlerinizi hazırlayabileceksiniz. Az sonra sınava gireceksiniz. Rahat olun, panik yapmayın. Size sunulan bu imkanı en iyi şekilde değerlendireceğinizi biliyor, size güveniyorum.

Sınav sonrası Türkiye Akademi'li olmanın farkını ve ayrıcalığını yaşayacaksınız. Hepinize başarılar diliyor, gözlerinizden öpüyorum."

12.04.2020 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR