MİLLETVEKİLİ BAYRAM YILMAZKAYA VE SAÇMALAMA ÖZGÜRLÜĞÜ

Narkozsuz ameliyat yapan operatör gazeteci Murat Güreş'ten, operatör vekil Bayram'a cevap....

MİLLETVEKİLİ BAYRAM YILMAZKAYA VE SAÇMALAMA ÖZGÜRLÜĞÜ

 

Kendisi, CHP Gaziantep operatör doktor milletvekili olur.

Hekimlik mesleği ile hakimlik mesleğini bir arada yürüterek, tüye-kıla, aklının yettiğine, yetmediğine hüküm veren bir kibir abidesidir.

Ayaklı kütüphanedir. Gittiği her yerde ilim-irfan, siyaset ile namütenahi bir cümbüş ortamı yaratır.

Partilisi, üç kez seçimle göreve gelen il başkanı ve eğitimini küçümseyerek onu ve destekçilerini hadsizlikle suçlayarak hafızalara kazınmıştır.

İl başkanının diplomasını küçümseyen bu arkadaş operatör olduğu için vinç operatörlerine değil ama kamyon şoförlerine destek vererek manevi anlamda TIR tamponların arkasına “sana gelmediğim gün, sanayiye gittim gülüm” pardon “ameliyata girdim” suretinde düşer.

Girişimcilerimiz dünyanın en pahalı fıstığı Gaziantep’te olduğu için ihracat kaydı ile fıstık ithalatı konusunu gündeme getirir, bizimki “Antep fıstığı değersiz” diye açıklama yapar. Çünkü yaşadığı şehirden haberi yoktur. 2018 yılında aynı konudaki soru önergesine karşın kendisine verilen cevabı görmezden gelip, sırf şov olsun diye temcit pilavı gibi servis etmek gibi maharetleri vardır.

Özgürlük ve demokrasi arayışının sürekli gündeme getirildiği CHP’de, bu operatör vekil, militarizme bir selam çakarak “askeri hastaneler açılmalı" diye ferman verir.

Hastane dedim de aklıma geldi: Mühendis olan eski Bakan Mustafa Yılmaz, Gaziantep’ten Ankara’ya giden hasta hemşehrilerini sırtında taşıyıp, evinde misafir ederek gönüllerde taht kurmuştur. Baryam vekil oturduğu zenginlik tahtını, sırtına bindiği hastalarına borçludur.

Başkent’ten Gaziantep’e geldiğinde, 3 saat 15 dakika şehirde kalır.

Vekil maaşı yetmediği için (!) 3 saatini özel hastanede ameliyata ayırır, 15 dakika da 'milletvekili(y)m gibi davranır.

Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hırsızlar ve şarlatanlarla savaşırken, bu sırf meslektaşı olduğu şarlatanlığı tescilli, hırsızlığı ise soruşturulan Hipokrat yemini etmiş vicdasızlara sahip çıkmayı siyasetten sayar.

Çünkü orucu CHP'liler ile tutup, bayramı bu profili kirli adamlarla yapmanın siyasi sonucunu hesaplayamacak kadar da saftır.

Bunun siyaseti de bir acayiptir. Mesela Meclis kürsüsüne çıkar, “Gaziantep’teki saygın iş adamlarının FETÖ’den gözaltına alınmasının Türk ekonomisine zararları” hususunda konuşma yapar. Yani memleket, millet ve demokrasinin süne zararlılarına sahip çıkmak bu çokbilmiş kibir abidesinin dertleri arasındadır.

Hakkında bazı malpraktist yani hekim hatası ile hasta sağlığına zarar vermekten açılmış soruşturma bulunduğu iddialarına şaşırmıyor olmamın sebebi yine kendisidir.

Bayram bey kalp doktoru olur ama kalp kırmakta üstüne yoktur.

Şahsına naçizane tavsiyem şudur:Gerçekleri daha iyi duyabilmesi için KBB’ye

Yanlışları daha iyi gözlemleyebilmesi için acilen bir göz hekimine gitmesine fayda vardır.

Eğer ki; işini gücünü bırakıp bana cevap vermek gibi bir niyeti varsa:

Abdülkadir Yüksel Devlet Hastanesi’nin karşısındaki üst geçide çıkıp, doğrudan bana hitap edebilir.

Sn. Bayram Yılmazkaya, saçmalama özgürlüğünü tabi ki burada da sonuna kadar kullanabilir.

 

İmza: Narkozsuz ameliyat yapan operatör gazeteci Murat Güreş….

 

 

 

 

 

 

 

 

18.09.2022 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR