‘’La Parina Flowers’ açıldı

Dünyanın hediyeliği bu mağazada...

‘’La Parina Flowers’ açıldı

‘’La Parina Flowers’’ Butik Çiçekçilik ve Hediyelik Eşya Mağazası açılışı yapıldı. Osmangazi Mahallesinde çok sayıda katılımcı ile gerçekleşen açılış kokteyline Sanko Holding Onursal Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı M. Tuncay Yıldırım, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erdem Güzelbey, Seç Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Konukoğlu, Ak Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Teymur, Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Hilmi Teymur, GAGİAD Başkanı Cihan Koçer, Gaziantep Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Dr. Beril Özlem Leylek ve GAGİKAD Dernek üyeleri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Seçkin misafirlerin katıldığı açılış davetinde kısa bir konuşma yapan Fadıloğlu, “ Gaziantep güzel bir işletmeye sahip oldu. Allah bol bereketli kazançlar nasip etsin, İdil ve Onur Konukoğlu’nu tebrik ediyorum.’’ dedi

Davetliler bahçe kısmında hatıra fotoğrafları çektirip açılış sonrası butik mağazayı gezerek alışveriş yaptılar. Özelikle soft renklerde ki özel mumlar ile harf baskılı portföy çantalar büyük ilgi gördü. Kutu çiçek tasarımlar ile bir kadın eli değerek yapılan tasarımlar ise yine soft renkleri doğal görünümleri ile öne çıktı. Açılışta İdil Konukoğlu’nu tebrik eden GAGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Beril Özlem Leylek; sahibi kadın olan işletmelerin çoğalmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘’İdil kardeşimiz ruhundaki naif zarafeti işine taşımış. Kadının elinin değil kadın beyninin girdiği her yer güzelleşir. Burada bunun canlanmış halini görüyoruz. Bir bir artan Kadın işletme sahipleri ile şehrin daha modern yapısının güçlendiğini ifade eden GAGİKAD Başkan Leylek ı, bol kazanç ve bereket dileyerek dernek üyeleri ile beraber alışveriş yaptı.

16.11.2021 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR