Erzin’deki sıcak eviniz: Hattuşa Termal Otel

Hattuşa Termal Otel hafta sonu Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) üyesi basın mensupları ile eşlerini ve çocuklarını ağırladı.

Erzin’deki sıcak eviniz: Hattuşa Termal Otel

 

Doğası, kültürel değerleri, şifalı suları, mandalina ve portakal bahçeleri, sahili ve kumsalı ile Gaziantep’e en yakın lokasyonlardan biri olan Hatay’ın Erzin ilçesine 31 yıldır değer katan Hattuşa Termal Otel hafta sonu Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) üyesi basın mensupları ile eşlerini ve çocuklarını ağırladı.

Gaziantep basınının dinamik ve köklü bir yapısının olduğuna işaret eden Hattuşa Termal Otel Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Bural, 333 ünite ve 400 çalışanı ile bölgenin en önemli turizm tesisi olduklarına dikkat çekerek, “Hafta sonu siz değerli medya mensuplarını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Erzin’e yakın illerdeki gazetecilerin bizimle kuracakları karşılıklı iletişim ve iş birliğini oldukça önemsiyoruz. Özellikle 2022 yılını bir ‘atılım yılı’ ilan ettiğimiz ve tüm hazırlıklarımızı buna göre şekillendirdiğimiz bir dönemde siz basın mensuplarının bakış açısını önemsiyoruz” dedi.

İLİŞKİLER KURUMSAL HALE GETİRİLECEK 

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, meşakkatli bir görev üstlenen ve kimi zaman nefes almaya dahi zamanı olmayan meslektaşlarının Hattuşa Termal Otel yönetimi tarafından misafir olarak ağırlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılacak bir protokol ile ilişkilerin kurumsal hale getirilmesini hedeflediklerini söyledi.

HATTUŞA TERMAL OTEL

31 yıl önce sağlıklı tatil kavramından yola çıkılarak gerçekleştirilen büyük yatırımla Hattuşa Termal Oteller zincirinin ilki Erzin’de hizmet vermeye başladı. Bunu Kazdağları, Havza, Hattuşa Beach ile yoluna devam etti. Halihazırda Tekirdağ Saray, Samsun’daki yatırımlar izledi. Azerbaycan ve Tunus’taki yatırımlarla dünyaya açılan Hattuşa, Türkiye’de devre mülk sistemini en başarılı şekilde uygulayan gurup olarak değerlendiriliyor.

KAPASİTE ARTACAK 

Halen Erzin’de var olan 65 dönüm alana kurulu 333 üniteyi, 2022 yılından itibaren  farklı konseptler 650 üniteye çıkarmayı planlayan Hattuşa Termal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Doğan, Türkiye’de jeotermal boru üretiminde de son derece iddialı bir kurum olan Yalçın Boru ile İtalyanlar ile yarışıyor.

 

 

 

 

 

20.12.2021 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR