CHP SAHAYI BOŞ BIRAKMIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar ve milletvekilleri sahada idi.

CHP SAHAYI BOŞ BIRAKMIYOR

 

CHP İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz hafta KESK, Eğitim Sen, Türk İş’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette gündemde olan toplu sözleşme görüşmeleri ve enflasyon zammı ile CHP iktidarında yapılacaklar görüşüldü.

ŞEHİTKAMİL’DE MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELİNDİ

Şehitkamil İlçesinde belediye tarafından birleştirilmesine karar verilen mahallelerin muhtarları ile bir araya gelen İl Başkanı Uçar;  Şehitkamil Belediye meclisini son birleşiminde gündeme gelen bazı mahallelerin birleştirilmesi önerisine CHP grubunun red oyu verdiğini ve sürecin hassasiyetle takip edileceğini söyledi.

HAFTA SONU TATİL YOK

 İl Başkanı, milletvekilleri , parti yöneticileri ve partililerin katıldığı Yavuzeli ve Araban ilçelerine yapılan ziyaretlerde öncelikle CHP İlçe Başkanlıkları ziyaret edilerek, burada partililerle istişarelerde bulunuldu.

ESNAF VE VATANDAŞTAN YOĞUN İLGİ.

İlçe merkezlerinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan CHP Heyeti, sorunları dinleyip partilerinin çözüm önerilerini anlattılar. Her iki ilçede de esnaftan ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören CHP Heyeti, daha sonra da taziyelere katıldı.

ŞEHİT HAKAN BALİ’NİN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

İl Başkanı Uçar ve beraberindeki heyet, ilçe ziyaretlerinin ardından Adıyaman’ın Besni İlçesi Oyratlı Mahallesi’ndeki Şehit Hakan Bali’nin ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.

17.08.2021 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR