CHP GÖRDÜĞÜ İLGİDEN MEMNUN

 CHP Gaziantep Milletvekili adayları, Hasan Öztürkmen ve Müge Düşün, Şoför Ali caddesinde esnaf ile bir araya geldi.

CHP GÖRDÜĞÜ İLGİDEN MEMNUN

 

Halfetililer Kahvesi önünden başlayan ziyaret cadde boyunca devam etti. Gördükleri ilgi CHP'li adaylara moral veriyor.

ÖZTÜRKMEN: BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ

Esnafın yanı sıra vatandaşlar ile de selamlaşıp tanışan Hasan Öztürkmen yoğun bir ilgi ile karşı karşıya kaldı. Vatandaşlarla konuşan Öztürkmen, seçimin önemini dile getirirken, ziyaretler sırasında renkli sohbetler de yaşandı. Bir vatandaş ile şakalaşan Öztürkmen "Hadi söyle bakalım, kime vereceksin oyunu dedi. "Vatandaş gülerken "Biz biliyoruz kime oy vereceğimizi" dedi. Hasan Öztürkmen’in elindeki broşürde Kılıçdaroğlu'nu göstererek "Buna vereceğim oyu. Biz de kazanacağız" dedi.

ÖZTÜRKMEN: BİZ VEKİLİZ SİZ ASIL

Esnaf ziyareti sırasında "Gözleriniz parlıyor vekilim, bizi kurtaracaksınız" diyen vatandaşa "Siz kendi kendinizi sizler kurtaracaksınız, bizler de sizin için çalışacağız" diyerek yanıt verdi.

"Korkmayın çekinmeyin" diyen Öztürkmen'e esnaf, "Biz korkmayacağız, ama sizde gittikten sonra bizi unutmayın diye yanıtını verince, "Bizler sizin için çalışacağız, asla da unutmayacağız. Çünkü biz vekiliz, siz asılsınız. Biz sizi unutursak, çalışmazsak, gelecek seçimde işimize son verirsiniz. Biz de işsiz kalırız" demesi gülümsetti. Öztürkmen sözlerine "Şaka değil. Devletin sahibi millettir. Hükümet, milletin, devlet işlerini yapsın diye oy vererek işe aldığı çalışanlardan, yani vekillerden oluşur. Dükkanınızda çalıştırdığınız elemandan memnun olmayınca nasıl ki uyarıyor ve uyarıları dikkate almazsa işten çıkarıyorsunuz. Bizden de memnun olmazsanız, bizleri de önce uyaracak, yine çalışmazsak, ilk seçimde işimize son vereceksiniz. Çünkü siz devletin sahibi, hükümetin de patronusunuz. Hükümet ülkemize ve halkımıza hizmetle görevlidir. Bunu asla unutmayın" diyerek cevap verdi.

HALKIN İLGİ VE TEPKİSİ MOTİVE EDİYOR

Öztürkmen kendisine "Sahayı nasıl görüyorsunuz" sorusunu soran basın mensuplarına ise "Aslında bunu bizim bize sormamız lazım. Sizin gözlemleriniz daha önemli. Çünkü bizim halkımız iyi insanlardan oluşur. Kimseyi üzmez. Kötü söz söylemez. Bize sorarsanız, biz CHP ve Millet İttifakı olarak, kazanacağımızı görüyoruz. Ama rakipler de bunu söylüyor. Yani halkımız, kapısına gelen kimseyi geri çevirmez. Üzmez. Ama oylarını kime verecek. İşte bu çok önemli. Ben de bir Avukat olarak, iyi gözlem yaparım. Bu seçim halkımızın bize ilgisi ve hükümete tepkisi çok açık ve fazla. Bunca yıllık siyasi hayat ve çalışmalarımda ilk kez halkımızın iktidara tepkisini bu kadar yüksek ses ve kızgınlıkla dile getirdiğine şahit oluyorum. Çünkü Türkiye iyi yönetilmiyor. Kendisine sosyal diyen ama halkla irtibatını kesmiş bir iktidar var. Biz iktidara geldiğimizde ilk ve devamlı işimiz, halkın refahı olacak" sözleriyle yanıt verdi.

6.05.2023 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR