Anneler Günü'nü kızının mezarında geçirdi

Mersin’de polis memuru F.Burak Aykul tarafından öldürülen üniversite öğrencisi Feray Şahin’in annesi Aysel Şahin baba Bekir Şahin Anneler gününü kızının mezarında geçirdi. Kadın cinayetlerinin son bulması için dua etti.

Anneler Günü'nü kızının mezarında geçirdi

 

Mezarda gözyaşları döken anne Şahin, “Kızım sen bana gelemiyorsun. Ben sana geldim. Sen gittin gideli bizim hiç yüzümüz gülmedi, dünyamız karardı, yaşayan bir ölüyüz kızım” diyerek gözyaşlarını tutamdı.

Mersin’de, 19 Eylül 2017 tarihinde polis memuru Fatih Burak Aykul tarafından öldürülen üniversite son sınıf öğrencisi Feray Şahin’in annesi Aysel Şahin, Anneler Gününde kızının mezarını ziyaret etti. Evladının mezarı başında gözyaşına boğulan anne Şahin’in ziyareti duygulandırdı. Kızının mezarına güller bırakan Şahin, kadın cinayetlerinin son bulması için dua etti. Feray’ın kabrinin başında kızının fotoğraflarına sarılan anne Şahin’in, “Kızım sen bana gelemiyorsun. Ben sana geldim. Gonca gülüm, açmadan soldun, sen bu toprağa yakışmadın. Sen gittin gideli huzurumuz kalmadı annem” demesi yürekleri dağladı.

“SEN OLSAYDIN BANA ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ ALIRDIN”

Adaletin yerini bulmasını ve kızının kanının yerde kalmasını istemediklerini aktaran acılı anne Şahin, kadına şiddetin son bulmasını istediklerini belirterek, “Anneler ağlamasın. Kızımı benden kopardılar. Biz sensiz, sen de bizsiz kaldın. Sen olsaydın kardeşin Anıl’ı, ağabeyini, babanı hepsini organize ederdin. Bana anneler günü sürprizi hazırlardın. Kardeşin Anıl’ın bugün doğum günüydü ona doğum günü, bana da anneler günü hediyesi alırdın. Ama şimdi neredesin? Aramızda yoksun bize ne anneler günü nede doğum günü haram oldu sen gittin gideli kutlayamaz olduk bayramlarda zehir oldu kızım bize. Kızım senin acın bize yakarken, diğer yandan da Adalet için çırpınıyoruz. Bu adalet daha ne zaman gelecek. Katil şimdi ailesi ile güle oynaya Anneler günün kutlarken biz mezarında acı ve gözyaşı döküyoruz. Yeter artık adalet gelsin katil işlediği bu cinayetin cezasını çeksin istiyoruz. Hergün kadın cinayetleri ne bu. Yeter artık analar ağlamasın. Katillere ağırlaştırılmış müebbet verilerek bu cinayetlerin önüne geçilsin. Biz yandık başka analar aileler yanmasın.” diyerek feryat etti.

 OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, 19 Eylül 2017 tarihinde, Mersin’in Mezitli ilçesinde meydana geldi. Toros Üniversitesi öğrencisi Feray Şahin, evinde, polis memuru Fatih Burak Aykul tarafından öldürüldü. İstanbul’dan gelen ve altında 6  profesörün imzası olan Adli Tıp Raporu’nda uzaktan ateş edilerek öldürülmüştür diye belirtti. Ancak hakkında, “Kasten adam öldürme” suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle iddianame hazırlanan Aykul, Mersin 5 Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan yargılama sonucunda iyi hal indirimli 5 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılarak tahliye edildi.

 

9.05.2022 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR