ALGSPOR Şampiyonlar Ligi için mücadele edecek

Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligini şampiyon olarak tamamlayan Gaziantep temsilcisi ALGSPOR'un Şampiyonlar Ligindeki rakipleri belli oldu.

ALGSPOR Şampiyonlar Ligi için mücadele edecek

 

Nyon şehrinde yapılan kura çekimi sonrası 11. grupta yer alan Gaziantep ALGSPOR, 1. turda Norveç ekibi Brann ile eşleşti. Temsilcimiz bu maçı geçmesi halinde finalde Sırbıstan'ın Spartak Subotica takımıyla karşılaşacak ve bu maçı da kazanması halinde şampiyonlar liginde birbirinden güçlü 24 takımın yer alacağı gruplarda yer alacak.

ÖNCE BRANN, SONRA SUBOTİCA

Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde 1. tur kura çekiminin ardından Gaziantep ALGSPOR 18 Ağustos'ta Brann ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz rakibini saf dışı bırakması halinde 21 Ağustos'ta Sırbistan ekibi Spartak Subotica ile karşı karşıya gelecek bu maçı da kazanması durumunda Kadınlar Şampiyonlar Liginde gruplara kalacak. Seri başı olamayan sarı-grili takım Brann ve turu geçmesi halinde Spartak Subotica maçlarını deplasmanda oynayacak.

ÜLKEMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ

Gaziantep ALGSPOR Kulübü Başkanı Ali Gözcü, ülkemizi bir kez daha şampiyonlar liginde temsil edecek olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Daha önce katıldığımız şampiyonlar liginde tecrübesizliğimizin kurbanı olmuştuk. Artık kendini geliştirmiş daha güçlü bir takım haline geldik. İkinci defa şampiyonlar liginde sahne alacağız, gruplara kalmak için iki maç yapacağız. Önce Brann'ı geçip ardından Spartak Subotica ile final oynayacağız, İnşallah her iki maçı da iyi sonuçlarla atlatıp şampiyonlar liginde gruplara kalıp ülkemizi başarıyla temsil etmek istiyoruz" diye konuştu.

25.06.2022 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR