☼21°GAZİANTEP

Beykent Kavşağında Facianın Eşiğinden Dönüldü!

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesindeki Beykent Köprülü Kavşağı’nda meydana gelen bir trafik kazası, sürücüler arasında korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Kontrolünü kaybeden bir vinç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu karşı şeride geçerek tehlikeli bir durum oluşturdu. Olayın

Beykent Kavşağında Facianın Eşiğinden Dönüldü!
1 dk okuma

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesindeki Beykent Köprülü Kavşağı’nda meydana gelen bir trafik kazası, sürücüler arasında korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Kontrolünü kaybeden bir vinç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu karşı şeride geçerek tehlikeli bir durum oluşturdu.

Olayın detaylarına göre, kaza Beykent Köprülü Kavşağı’nın alt geçit girişinde gerçekleşti. Aniden direksiyon hakimiyetini kaybeden vinç, refüjü aşarak karşı yönden gelen araçların kullandığı şeride doğru yöneldi. Büyük bir kazanın eşiğinden dönülen bu olayda, vinç son anda karşı taraftaki beton duvara çarpmaktan kurtuldu.

Trafik Uzun Süre Aksadı

Kazanın ardından bölgede yoğun bir trafik sıkışıklığı meydana geldi. Özellikle kavşak çevresinde uzun araç kuyrukları oluştu ve sürücüler ilerlemekte zorlandı. Olay yerine intikal eden ekipler, güvenlik önlemleri alarak trafiğin kontrollü bir şekilde akmasını sağlamaya çalıştı.

Olası Bir Facia Son Anda Önlendi

Kaza esnasında karşı şeritteki araç trafiğinin yoğun olmaması, potansiyel bir zincirleme kazanın önlenmesine yardımcı oldu. Vatandaşlar, köprülü kavşakta yaşanan bu tehlikeli anların ardından, bölgede daha fazla trafik güvenliği önlemi alınması gerektiğini ifade etti.

Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldığı bildirildi.

Bu haber sizde ne hissettirdi?

Tepkinizi paylaşın. Seçiminizi değiştirebilirsiniz.

SIRADAKİ HABER"Ekonomi Rakamlardan İbaret Değil, Vatandaşın Sofrasındadır"
→

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.

Editörün seçtikleri

Tüm haberler →